Your Cart

Ring til os på 56 39 70 45

Gratis fragt ved alle ordre over 2.000 kr.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fokus på tilfredse kunder!

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

1. ANVENDELSESOMRÅDE

1.1 Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle handler, der gennemføres på hjemmesiden tonden.dktønden.dk og toenden.dk

1.2 Tønden gør sit yderste for at viderebringe korrekte oplysninger om produkterne, men fejl kan ske. 

2. BETALING

2.1 Betaling sker ved bestilling under anvendelse af betalingskort. Vi tager ikke kortgebyrer. Gyldige betalingskort fremgår i forbindelse med kundens gennemførelse af bestillingsproceduren. Pengene vil blive trukket på betalingskortet, når varen afsendes fra butik/lager.

3. ORDREBEKRÆFTELSE

3.1 Umiddelbart efter kundens gennemførelse af en ordre registreres ordren hos Tønden, og der fremsendes herefter automatisk ordrebekræftelse til den af kunden oplyste mailadresse. Fremsendelse sker senest, når fakturabeløbet trækkes på kundens konto.

4. LEVERINGSTID

4.1 Levering sker fra 1-3 dage, med mindre specifik leveringsdato er bestemt af kunden under ordre afgivelsen, såfremt bestilling er modtaget af Tønden inden kl. 12. Hvor dette ikke er muligt, eksempelvis fordi varen ikke er på lager i tilstrækkelige mængder, sker levering så snart det er muligt.

5. LEVERINGSOMKOSTNINGER

Mulige leveringsmuligheder:

GLS – Omdeling til erhverv
GLS – Omdeling til privat
GLS – Pakkeshop
PostNord – Valgfrit udleveringssted
PostNord – Omdeling til privat
PostNord – Omdeling til erhverv
Afhentning i butikken

5.1 Leveringsomkostninger koster fra 39 kr. pr. ordre eller 0 kr. for afhentning i butikken.

5.2 Alle ordre over 2000 kr. har gratis levering (Gælder kun Danmark)

6. MOMS OG AFGIFTER

6.1 Oplyste priser og beløb er inkl. 25 % moms og inkl. gældende afgifter.

7. REKLAMATIONSRET

7.1 Tønden yder to års reklamationsret i henhold til Købelovens regler for varekøb, når du handler hos os som forbruger. Det fremhæves, at reklamationsretten er begrænset til varens naturlige holdbarhed, og at denne forudsætter, at varen er opbevaret og i øvrigt blevet behandlet korrekt. Det præciseres, at kundens reklamationsret i alle tilfælde bortfalder to år efter leveringen.

7.2 I tilfælde af, at flasker er beskadiget ved leveringen, bedes dette angives på fragtbrevet. Umiddelbart efter leveringen bedes kunden kontrollere, at leverancen er korrekt både med hensyn til kvantum og med hensyn til, om flaskerne svarer til ordren. Såfremt kunden mener, at dette ikke er tilfældet, bedes kunden straks give skriftlig meddelelse til Tønden, da det letter en evt. reklamationssag.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Tønden ApS

Jernbanegade 36

4690 Haslev

Telefon: 56 39 70 45

Email: info@toenden.dk

CVR-nr: 38050141

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 

Center for Klageløsning 

Nævnenes Hus 

Toldboden 2 

8800 Viborg 

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr   

8. FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til (indsæt mailadresse) eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
(Hvis I vil give jeres kunder mulighed for at fortryde en del af købet, kan I indsætte denne sætning og derefter vælge én af de to måder.)

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

Returnering 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

 

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: (indsæt varetyper).  

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: (indsæt beløb).

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 
Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved aftalens indgåelse, og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af udsving på markedet, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på.

 

Aftaler om logi, dog ikke til beboelsesformål, transport af varer, biludlejning, forplejning eller fritidstilbud, når datoen eller perioden er aftalt. (Det sidste kan f.eks. være kurser, forestillinger, stævner mv.)

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

9. RETURVARER

9.1 Ved kundens returnering af varer til Tønden skal dette ske til følgende adresse:

Tønden ApS

Jernbanegade 36

4690 Haslev

Telefon: 56 39 70 45

Email: info@toenden.dk

CVR-nr: 38050141

 9.2 Returnering af varer kan ske ved selv at aflevere varerne på adressen i butikkens åbningstid eller ved for egen regning at returnere varerne til Tønden:

Tønden ApS

Jernbanegade 36

4690 Haslev

Telefon: 56 39 70 45

Email: info@toenden.dk

CVR-nr: 38050141

9.3 Tønden accepterer ikke modtagelse af varer pr. efterkrav eller lignende, og sådanne forsendelser vil således blive afvist.

9. FORCE MAJEURE

9.1 Tønden er ikke ansvarlig for forsinkelse eller for opfyldelse af nogen af sine øvrige forpligtelser over for kunden, såfremt forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes forhold uden for Tønden’s direkte kontrol.

Hvis der opstår en ekstraordinær situation, som er uden for vores kontrol, eller hvor forpligtelsen grundet uforudsete eller udefrakommende begivenheder som må anskues som force majeure vil vores forpligtelser blive suspenderet. Eksempler der kan være omfattet af force majeure er naturkatastrofer, brand, krig, valutarestriktioner, oprør, pandemier. I sådanne tilfælde udskydes leveringstiden og Tønden opfyldelse af øvrige pligter, indtil dette kan ske uden hindringer.

10. PERSONLIGE OPLYSNINGER OG DATAPOLITIK / COOKIES

10.1 For at en ordre kan gennemføres, skal kunden oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren og, hvis kunden accepterer dette, til udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale. De afgivne oplysninger transmitteres og opbevares elektronisk af Tønden. Opbevaringen sker i ukrypteret form, men på betryggende vis.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Tønden ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på tonden.dk er Tønden ApS.  

10.3 I forbindelse med kreditkortbetalingen overføres der visse finansielle data til ePay/Bambora, og dette sker via en krypteret SSL-forbindelse i henhold til gældende forskrifter. Transaktionen håndteres via ePay/Bambora, og Tønden opbevarer ikke kundens kreditkortoplysninger.

10.4 I forbindelse med benyttelsen af www.tonden.dk, www.tønden.dk og www.toenden.dk lagres cookies på kundens PC, herunder eventuelt i forbindelse med, at systemet skal kunne huske kundens brugernavn og adgangskode.

10.5 Kunden har til enhver tid ret til at få indsigt i registrerede oplysninger om kunden samt til at få foretaget nødvendige rettelser, ligesom kunden har ret til at gøre indsigelse mod fejlagtige registreringer eller registreringer, der ikke er lovpligtige. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. I sådanne tilfælde rettes henvendelse til den dataansvarlige hos

Tønden ApS

Jernbanegade 36

4690 Haslev

Telefon: 56 39 70 45

Email: info@toenden.dk

CVR-nr: 38050141

Dertil kan der ligeledes rettes henvendelse ved spørgsmål om beskyttelsen af personoplysninger.

12. KUNDESERVICE

Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen.

13. BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

13.1 Du skal være fyldt 18 år for at købe spiritus på www.tonden.dk og www.toenden.dk

13.2 Hvis du handler hos Tønden fra et land der påkræver at man skal være over 18, så skal man følge lovgivningen

14. KONTROLRAPPORT

14.1 Find information om Fødevarestyrelsens kontrolrapport.

15. GAVEKORT

15.1 Fra www.tonden.dk kan der erhverves elektroniske gavekort. Elektroniske gavekort er kun gældende for handel på www.tonden.dk

15.2 Det købte elektroniske gavekort sendes til købers afgivne mail som vedhæftet PDF.

15.3 Elektroniske gavekort har en gyldighedsperiode på 60 mdr. fra købsdato.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Tønden ApS

Jernbanegade 36

4690 Haslev

Telefon: 56 39 70 45

Email: info@toenden.dk

CVR-nr: 38050141

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     

Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 28.06.2022

Tønden.dk Garanti

100% godkendte og ægte kvalitetsprodukter

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert. Vi er godkendt af MasterCard.

Fragt fra kun 39 kr.

Fri fragt ved ordrer over 2.000 kr. Nyt: Levering til Pakkeshop

Vi er her… altid!

Ring eller skriv til os - eller kom forbi Tønden i Haslev.