Shopping Cart

Ring til os på 56 39 70 45

Gratis fragt ved alle ordre over 2.000 kr.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fokus på tilfredse kunder!

Handelsbetingelser

1. ANVENDELSESOMRÅDE

1.1 Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle handler, der gennemføres på hjemmesiden tonden.dk, tønden.dk og toenden.dk 

1.2 Tønden gør sit yderste for at viderebringe korrekte oplysninger om produkterne, men fejl kan ske. Der tages forbehold for fejl og mangler i priser, prisændringer, taste- og trykfejl- samt ukorrekte beskrivelser og udsolgte varer.

2. BETALING

2.1 Betaling sker ved bestilling under anvendelse af betalingskort. Gyldige betalingskort fremgår i forbindelse med kundens gennemførelse af bestillingsproceduren. Pengene vil blive trukket på betalingskortet, når varen afsendes fra butik/lager.

3. ORDREBEKRÆFTELSE

3.1 Umiddelbart efter kundens gennemførelse af en ordre registreres ordren hos Tønden, og der fremsendes herefter automatisk ordrebekræftelse til den af kunden oplyste mailadresse. Fremsendelse sker senest, når fakturabeløbet trækkes på kundens konto.

4. LEVERINGSTID

4.1 Levering sker fra 1-3 dage, med mindre specifik leveringsdato er bestemt af kunden under ordre afgivelsen, såfremt bestilling er modtaget af Tønden inden kl. 12. Hvor dette ikke er muligt, eksempelvis fordi varen ikke er på lager i tilstrækkelige mængder, sker levering så snart det er muligt.

5. LEVERINGSOMKOSTNINGER

5.1 Leveringsomkostninger koster fra 39 kr. pr. ordre

5.2 Alle ordre over 2000 kr. har gratis levering (Gælder kun Danmark)

6. MOMS OG AFGIFTER

6.1 Oplyste priser og beløb er inkl. 25 % moms og inkl. gældende afgifter.

7. REKLAMATIONSRET

7.1 Tønden yder to års reklamationsret i henhold til Købeloven. Det fremhæves, at reklamationsretten er begrænset til varens naturlige holdbarhed, og at denne forudsætter, at varen er opbevaret og i øvrigt blevet behandlet korrekt. Det præciseres, at kundens reklamationsret i alle tilfælde bortfalder to år efter leveringen.

7.2 I tilfælde af, at flasker er beskadiget ved leveringen, skal dette angives på fragtbrevet. Umiddelbart efter leveringen skal kunden kontrollere, at leverancen er korrekt både med hensyn til kvantum og med hensyn til, om flaskerne svarer til ordren. Såfremt kunden mener, at dette ikke er tilfældet, skal kunden straks give skriftlig meddelelse til Tønden.

8. RETURRET

8.1 Vi vil ikke have at man skal mangle noget til en fest eller stort arrangement og tilbyder derfor fuld returret i 14 dage på overskydende eller uåbnede flasker, efter forudgående aftale.

9. RETURVARER

9.1 Ved kundens returnering af varer til Tønden skal dette ske til følgende adresse:

Tønden ApS

Jernbanegade 36

4690 Haslev

Telefon: 56 39 70 45

Email: info@toenden.dk

CVR-nr: 38050141

 9.2 Returnering af varer kan ske ved selv at aflevere varerne på adressen i butikkens åbningstid eller ved for egen regning at returnere varerne til Tønden:

Tønden ApS

Jernbanegade 36

4690 Haslev

Telefon: 56 39 70 45

Email: info@toenden.dk

CVR-nr: 38050141

9.3 Det fremhæves, at returnering af varer alene kan ske, hvor dette følger udtrykkeligt af disse betingelser eller, hvor dette på forhånd er aftalt med Tønden. Tønden accepterer ikke modtagelse af varer pr. efterkrav eller lignende, og sådanne forsendelser vil således blive afvist.

9. FORCE MAJEURE

9.1 Tønden er ikke ansvarlig for forsinkelse eller for opfyldelse af nogen af sine øvrige forpligtelser over for kunden, såfremt forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes forhold uden for Tønden’s direkte kontrol, eksempelvis i tilfælde af strejke, fragtproblemer, leveringssvigt, uheld eller uforudsete omstændigheder hos Tønden eller hos Tønden’s leverandører eller fragtførere. I sådanne tilfælde udskydes leveringstiden og Tønden opfyldelse af øvrige pligter, indtil dette kan ske uden hindringer.

10. PERSONLIGE OPLYSNINGER OG DATAPOLITIK / COOKIES

10.1 For at en ordre kan gennemføres, skal kunden oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren og, hvis kunden accepterer dette, til udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale. De afgivne oplysninger transmitteres og opbevares elektronisk af Tønden. Opbevaringen sker i ukrypteret form, men på betryggende vis.

10.2 Tønden sælger eller overdrager aldrig kundeoplysninger til tredjemand, og Tønden gør ikke sådanne oplysninger tilgængelige for tredjemand.

10.3 I forbindelse med kreditkortbetalingen overføres der visse finansielle data til ePay/Bambora, og dette sker via en krypteret SSL-forbindelse i henhold til gældende forskrifter. Transaktionen håndteres via ePay/Bambora, og Tønden opbevarer ikke kundens kreditkortoplysninger.

10.4 I forbindelse med benyttelsen af www.tonden.dk, www.tønden.dk og www.toenden.dk lagres cookies på kundens PC, herunder eventuelt i forbindelse med, at systemet skal kunne huske kundens brugernavn og adgangskode.

10.5 Kunden har til enhver tid ret til at få indsigt i registrerede oplysninger om kunden samt til at få foretaget nødvendige rettelser, ligesom kunden har ret til at gøre indsigelse mod fejlagtige registreringer eller registreringer, der ikke er lovpligtige. I sådanne tilfælde rettes henvendelse til den dataansvarlige hos

Tønden ApS

Jernbanegade 36

4690 Haslev

Telefon: 56 39 70 45

Email: info@toenden.dk

CVR-nr: 38050141

Dertil kan der ligeledes rettes henvendelse ved spørgsmål om beskyttelsen af personoplysninger.

12. KUNDESERVICE

Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. 

13. BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

13.1 Du skal være fyldt 18 år for at købe spiritus på www.tonden.dk og www.toenden.dk

13.2 Hvis du handler hos Tønden fra et land der påkræver at man skal være over 18, så skal man følge lovgivningen 

14. KONTROLRAPPORT

14.1 Find information om Fødevarestyrelsens kontrolrapport.

15. GAVEKORT

15.1 Fra www.tonden.dk kan der erhverves elektroniske gavekort. Elektroniske gavekort er kun gældende for handel på www.tonden.dk

15.2 Det købte elektroniske gavekort sendes til købers afgivne mail som vedhæftet PDF.

15.3 Elektroniske gavekort har en gyldighedsperiode på 60 mdr. fra købsdato.

Tønden.dk Garanti

100% godkendte og ægte kvalitetsprodukter

100% sikker e-handel

Hos os handler du trygt og sikkert. Vi er godkendt af MasterCard.

Fragt fra kun 39 kr.

Fri fragt ved ordrer over 2.000 kr. Nyt: Levering til Pakkeshop

Vi er her… altid!

Ring eller skriv til os - eller kom forbi Tønden i Haslev.